#Happenings


Tirsdagsmøder:

I DSU Aarhus har vi en tradition, som går lige så langt tilbage som afdelingen selv: vores tirsdagsmøder. Hver tirsdag mødes århusianske DSU’ere, store såvel som små, fra 19:00-21:00 og bliver klogere på vores parti, vores samfund og hinanden. Uanset om det er ministre eller hjemløse vi får besøg af, så mødes vi i en afslappet og hyggelig stund, hvor både de nye og erfarne medlemmer bliver stærkere i troen, på et stærkere og socialdemokratisk Danmark.


Kongresser:

Hvis man ønsker at bevæge sig op til det mest indflydelsesrige organ i hele DSU, skal man kigge mod kongressen. Kongressen er DSU’s øverste myndighed og det er i dette forum, at diskussioner om alt lige fra budgetter til oplæg finder sted. Hvis man er så heldig at blive valgt som delegeret fra sin afdeling, får man ikke kun mulighed for at forme DSU’s kerne men også stemme på de mennesker, som skal lede vores organisation.


1.maj:

Hvis der var en dag, som man kunne betegne som venstrefløjens festdag, så ville det være 1.maj. Med en fane i den ene hånd og en sangbog i den anden, bruger vi dagen på at høre inspirerende taler, fra de mennesker som former vores parti. Mens vi fejrer vores partis sejrer, samler vi håb og energi til, at bekæmpe de borgerlige i kommende diskussioner og valg. Ønsker man at deltage i den hyggeligste festdag på året, hvor vi fra morgen til aften hygger os i hinandens samvær, så er der ingen bedre anledning end 1.maj.


Julefrokost:

Du har sikkert prøvet det: Du sidder til en dødssyg julefrokost med familien. Til højre for dig har du et skrigende spædbarn og til venstre for dig, sidder din onkel, som har fået en snaps eller 2 for meget og det eneste du ville ønske var, at julefrokoster ikke var så dødsyge. Hvis du ønsker at deltage i en julefrokost, som ikke kun er legendarisk, men også tilbyder snaps ad libitum, så er det DSU Aarhus’ julefrokost, som skal lægges i kalenderen som det første i december måned.Amaliegade 27

8000 Aarhus C


dsu@dsuaarhus.dk

+45 21 68 86 36